Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Arkansas

Onroerend goed te koop in Arkansas

Het grenst in het noorden aan Missouri, in het oosten met Tennessee en Mississippi, in het zuiden met Louisiana en Texas, en in het westen met Oklahoma.

Als u op zoek bent naar een nieuw onroerend goed te koop in Arkansas, zijn er veel factoren die u moet overwegen voordat u beslist. Een van de belangrijkste factoren om naar te kijken, is de huizenmarkt in Arkansas.

De markt zal u vertellen of onroerend goed te koop prijzen in Arkansas naar verwachting zullen stijgen of dalen. Dit kan een enorme impact hebben op hoeveel u betaalt voor een nieuwe woning en zelfs een huur.

Eigenaars en verkopers waren opgetogen omdat het onroerend goed in Arkansas afgelopen jaar met 2,2% steeg.

Verschillende steden, zoals Bentonville in Arkansas, hebben onroerend goed te koop die op dit moment verkopen voor meer dan $ 250.000. Andere steden, zoals Eureka Springs, hebben huizen op de markt die variëren van $ 72.000 tot $ 95.000.

Verkopers zijn enthousiast omdat vastgoed in verkoopprijzen in Arkansas tussen nu en maart 2019 zal blijven stijgen met ongeveer 3%. Het is op dit moment absoluut een verkopersmarkt, maar vanwege de lage gemiddelde huizenprijs kunnen meer mensen in een huis investeren.

Dit is ook een goed moment om een ​​onroerend goed te koop in Arkansas te kopen, omdat onroerendgoedbelasting tegen een redelijk tarief is.

Als je eenmaal weet dat je een nieuw onroerend goed in Arkansas te koop kunt krijgen, is de volgende stap het uitzoeken waar je naartoe wilt, het ideale deel van Arkansas dat past bij je persoonlijke behoeften.

zelfs als Bentonville aan de bovenkant staat als het gaat om woonlasten, scoort het als een van de beste plaatsen om in de staat te wonen.

Enkele van de redenen voor de hoge waardering is te wijten aan het feit dat deze eens kleine stad een culturele smeltkroes is geworden, waar mensen van alle rassen, religies en leeftijden hier gelukkig wonen.

De scholen in Bentonville zijn topscore.

Een andere zeer goede plek om te zoeken naar een woning te koop in Arkansas is Greenbrier.

Echter, commentatoren hebben deze stad ook genoemd als de veiligste in Arkansas.

Het lage criminaliteitscijfer, het kleine dorpsgevoel en de klasse A-scholen maken dit een geweldige plek om te investeren in een nieuw pand.

Fayetteville is ook een heerlijke plek waar je een onroerend goed kunt zoeken in Arkansas

Het is geen grote stad. De bevolking is ongeveer 77.000 inwoners.

Terwijl eigenschappen voor verkoopprijzen dit jaar een paar procentpunten zijn gestegen, is het nog steeds een goed moment om een ​​onroerend goed te koop in Arkansas te kopen.

De verwachting is dat de markt zal stijgen. Dat betekent dat woningen in uw prijsklasse volgend jaar duurder zullen zijn.

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 15441

Verkoop Villa, Arkansas, Pulaski County, Little Rock, Area: LITTLE ROCK (UALR

109,179.02EUR
Verkoop
Villa

136.66 m²
Woonkeuken, een aparte eetkamer, tegelvloeren, houten vloeren, ingebouwde plug-ins, plafond ventilator (s), droger aansluiting-Electric, Floored Zolde...
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB